Styrelsen
PDF Skriv ut Skicka sidan

Sherry Warsi - Ordförande för Styrelsen

Sherry är ordförande för Styrelsen, Integricos vice-president och en av grundarna till Integrico, med över 10 års erfarenhet från IT sektorn. Sherry ansvarar för Integricos drift, vilket inkluderar support och underhåll av Integricos teknologier, produktplanering och utveckling samt ansvar för Integricos konsultverksamhet.

Genom Integrico har Sherry arbetat med att sätta upp banklösningar inom den Scandinaviska marknaden. Genom Integrico har Sherry arbetat med företag och organisationer som Swedbank, SDC, Bank Norewegian och Terra-Gruppen där Sherry har fört in Integricos egna produkter, men även införandet av SABA, sammanslagningar av företag samt uppgraderingar i plattformar.

Innan Integrico arbetade Sherry som systemarkitekt och teknisk projektledare för den tyska e-handelslösningsföretaget Brokat Technologies, där han satte upp lösningar för den Europeiska marknaden, bland annat för SEB i London, Parex Bank samt Terra-Gruppen.

Sherry har en Civilingenjörsexamen från Tekniska Högskolan i Stockholm.

 


Raheel Warsi - Styrelsemedlem

Raheel är Styrelsemedlem i Integrico, det svenskbaserade mjukvarubolag som han startade 2001, och VD. Med en stor mängd erfarenheter från arbete inom IT sektorn har Raheel varit med och ta fram och föra in lösningar inom banksektorn för en rad ledande företag i Europa. Med sin passion för teknik, och sin kompetens inom arkitektur och teknik, har Raheel ansvarat för utvecklingen av nya produkter likt ArtisicCard. Raheel har också varit rådgivande i designen och deltagit i implementerande av ett banklsystem online för den norksa investmenbanken Warren Bank,

Raheel har studerat vid Kungliga Tekniska Högskolan i Stockholm.


Thomas Gustafsson - Styrelsemedlem

Thomas är styrelsemedlem för Integrico och Senior Projektledare med mer än 10 ärs erfarenhet.

Med en josgrund inom bank och telekom, och en passion för processer och utveckling, har Thomas arbetar med Integrico sedan 2007. Under dessa år har han ansvarat för en rad projekt hos Swedbank. Innan Integrico arbetade Thomas för University of Wisconsin i ett projekt på Antarktis, och innan dess för Telelogic, ett svenskt teknologidrivet företag som utveckar komersiell programvara, främst för stora företag inom telekomindustrin.

Thomas har en Civilingenjörsexamen från Uppsala Universitet.